Εταιρεία

Η Π. ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ι.Κ.Ε. με έδρα την Αθήνα

Δραστηριοποιείται στο χώρο των φίλτρων, από το 1964. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εταιρία, ασχολούμενη αποκλειστικά, με την εισαγωγή, εμπορία φίλτρων, καθώς και τη σχεδίαση και κατασκευή συστημάτων φιλτραρίσματος.

Ακoλουθώντας πιστά την στρατηγική της ποιότητας

Στα προϊόντα που προσφέρει, η εταιρία Αμπατζής συνεργάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι σήμερα εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος: της κορυφαίας παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρίας φίλτρων DONALDSON.

Της εξειδικευμένηs στα υδραυλικά συστήματα ARGO-HYTOS, τηs επίσης εξειδικευμένης στα ανταλλακτικά υδραυλικά φίλτρα FILTREC, της πρωτοπόρας στα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων BERSY και έχει εξασφαλίσει εμπορικές συνεργασίες με όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Παρέχει φίλτρα για τον εξοπλισμό των κατασκευαστικών, χωματουργικών εταιριών και εταιριών εξόρυξης. Προσφέρει φίλτρα για φορτηγά, λεωφορεία και αγροτικά μηχανήματα καθώς και φίλτρα για βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές.

Στους πελάτες μας μπορούμε να εγγυηθούμε όχι μόνο ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις όποιες προδιαγραφές των εφαρμογών τους αλλά και την υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη καθώς και, με ένα διαρκές stock πάνω από 10000 διαφορετικών κωδικών στους αποθηκευτικούς μας χώρους, τις άμεσες παραδόσεις των εμπορευμάτων σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκονται.

Με ανταλλακτικά φίλτρα πετρελαίου, λαδιού ή αέρα για τις μηχανές εσωτερικής καύσεως, φίλτρα και συστήματα φιλτραρίσματος 

για τον πεπιεσμένο αέρα, ξηραντήρια, φίλτρα πολυεστερικά και σακκόφιλτρα για την φίλτρανση αέρα προερχόμενο από βιομηχανικές εφαρμογές, με φίλτρα διαφόρων υγρών, με υδραυλικά φίλτρα για ποικίλες παροχές, πιέσεις και θερμοκρασίες καθώς και με μονάδες έκτος γραμμής φίλτρανσης υδραυλικού λαδιού και πετρελαίου, η εταιρία μας μπορεί να παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη φιλτραρίσματος.